VÅRE TJENESTER

Bjørndal Vedlikehold – Vi får brikkene på plass
Vi kan nybygg og restaurering
Vi har drevet Bjørndal Vedlikehold i over 20 år og har etter hvert skaffet oss bred kompetanse i restaureringsfaget innforbi bygningsvern.

Nybygg

Det er noe eget med å bygge nytt, og få det akkurat slik du vil. Vi har snart 20 års erfaring med å gi folk de nybyggene de ønsker seg, og vet at det finnes like mange ønsker som det finnes kunder.

RESTAURERING

Norge er et land med en rik bygnings-arv. Men verken mur eller tre lever evig. Av og til må det restaurering til for å få frem gammel skjønnhet. Dette har Bjørndal Vedlikehold drevet med fra dag én.

TAKST

Bjørndal Vedlikehold AS er medlem av Norges Takseringsforbund (NTF), og vi utfører takseringer på en rekke områder. Les mer for å se hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

Tegning/prosjektering

Vi gjør prosjektet ditt byggeklart, uansett hvor du er i planprosessen. Kom innom med en skisse på en serviett, eller en ferdig byggetegning, vi loser deg trygt i havn.

Trykktesting

Det stilles strenge krav til energieffektivisering på moderne bygg. Vi gjennomfører trykktesting av boliger i henhold til gjeldende krav.

Materialbank

BV-Bygg har en rikholdig materialbank som kundene våre kan benytte seg av. Kom innom oss og se vårt rikholdige utvalg, eller se mer på nettsiden her.
KONTAKT OSS
Tel: 38 39 45 60
post@bjorndalvedlikehold.no
ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag: 08.00-16.00
Fredag-søn: stengt
POSTADRESSE
Postboks 100
4557 Vanse
BESØKSADRESSE
Røssevika Industriområde
4560 Vanse

Pin It on Pinterest