RESTAURERING

Bjørndal Vedlikehold – Vi får brikkene på plass

Eget snekkerverksted

Norge er et land med en rik bygnings-arv. Men verken mur eller tre lever evig. Av og til må det restaurering til for å få frem gammel skjønnhet. Dette har Bjørndal Vedlikehold drevet med fra dag én, og har satt i stand alt fra gamle uthus til store kirkebygg. Vi har et eget snekkerverksted i Røssevika i Vanse med alt nødvendig utstyr for å gjenskape detaljer fra gamle bygg. Vi er kjent for vår kunnskap om bevaring av gammel byggestil og gjenbruk av materialer og har fått Byggeskikkprisen en rekke ganger. Klikk her for å se på noen av restaureringsjobbene våre.

Piperehabilitering og ovnsmontering

Vi installerer vedovner og peisinnsatser. Her er valgene mange. Vi bistår med tekniske råd slik at sluttresultatet blir i henhold til loververket og estetisk fint. Mange opplever å få fyringsforbud på gamle skorsteiner. Her kan vi bistå med å rehabilitere skorsteinen slik at fyringsforbudet oppheves og du kan fyre atter en gang. I de fleste tilfellene kan man senke ned innvendig fôringsrør i skorsteinen og med dette er skorsteinen forskriftsmessig. Vi tar oss av søknadsarbeidet og oppbevarer sluttdokumentasjon. Våre montører har den nødvendige kompetansen for å utføre jobben forskriftsmessig.

Bjørndal Vedlikehold
ordner alt!

Vi tar ansvar for prosjekter fra idestadiet og til bygget står klart, men kan også gå inn og gjøre deler av jobben, dersom kunden ønsker det. Vi får brikkene på plass!