Bjørndal Vedlikehold utfører alt innen tømrer- og murarbeid

Siden brødrene Erik og Christian startet Bjørndal Vedlikehold ANS i 1997, har firmaet vokst til en betydelig byggentreprenør i distriktet.
Med lang erfaring og allsidig kompetanse, påtar vi oss alle typer byggeoppdrag i tre, mur, betong og stål. Fordi at vi alltid har fokus på kundens behov og kvalitetskrav, fremstår vi som førstevalget for stadig flere – både i næringslivet og det private markedet.

Vi holder til i Røssevika Industriområde – med et stort snekkerverksted, materialbank og egen sjarmerende resepsjon. Kom gjerne innom for å få inspirasjon og veiledning til dine byggeplaner. Åpningstider etter avtale.

FIRE GRUNNER FOR HVORFOR DU SKAL VELGE OSS:

Mesterbedrift

 Vi er en mesterbedrift. Fagkunnskap gir trygghet! Mestermerket står for fagmessig utført arbeid og seriøs forretningsdrift, og en mesterbedrift bygger på ønske om videreføring av gode håndverkstradisjoner. Det er mesterbrevnemda som har ansvaret for forvaltning og utvikling av mesterkvalifikasjonene i Norge.

Sentral godkjenning

Vårt foretak har sentral godkjenning for en rekke fagområder innenfor prosjektering og utførelse. Sentral godkjenning av foretak er en frivillig kvalitetsordning som beskriver faglig kompetanse, rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet i foretaket. Godkjenningen utstedes av direktoratet for byggkvalitet.

Lærebedrift

Det er viktig å sikre rekruttering til alle yrkesgrener, men spesielt til de manuelle. Derfor er vi en godkjent lærebedrift og har lærlinger sånn at vi kan holde kunnskapen om vårt tradisjonshåndverk i hevd og tilrettelegge for at unge mennesker får en god start på sitt yrkesaktive liv. Det er Agder Fylkeskommune som har godkjent vår bedrift for opplæring.

Boligmappa

FDV-dokumentasjon på våre prosjekter leverer vi gjennom Boligmappa. Dette er en digital tjeneste som gjør at all dokumentasjon som blir lastet opp her følger bygningen man har oppført eller gjort en jobb med. Informasjonen her er tilgjengelig for eiere av bygget – når og hvor man trenger det.

Vi tar ansvar for prosjekter fra idestadiet og til bygget står klart, men kan også gå inn og gjøre deler av jobben, dersom kunden ønsker det. Vi får brikkene på plass!