NYBYGG

Bjørndal Vedlikehold – Vi får brikkene på plass

20 års erfaring…

Det er noe eget med å bygge nytt, og få det akkurat slik du vil. Vi har snart 20 års erfaring med å gi folk de nybyggene de ønsker seg, og vet at det finnes like mange ønsker som det finnes kunder.

Trendene forandrer seg. Noen velger å følge dem, mens andre vil ha mer tradisjonelle bygg. Det finnes ingen fasit, og vi tar like godt vare på deg uansett hvilke bygg du ønsker vi skal sette opp for deg. Kom gjerne innom og luft ideene dine med oss, så ser vi hvor vi ender. Du bør også ta en titt på referanseprosjektene våre og se om det er noe som faller i smak.

Vi ordner alt!

Vi oppfører nybygg i alle størrelser og har bred erfaring innen blant annet selvtegnede boliger, pre-cut elementbygg og ulike typer næringsbygg. Vi setter også opp påbygg i alle størrelser og kommer gjerne med gode råd og idéer.

Vi er leverandør av Bolig Partner Hytter og Hus i Lindesnes, Lyngdal, Farsund, Kvinesdal og Flekkefjord. Under fanen «Våre leverandører» finner du en link for å se de flotte hus -og hyttemodellene vi kan tilby som byggesett eller ferdig oppsatt.

Vi leverer tjenester som…

TRAPPER

Vi tilbyr levering og montering av flotte trapper fra vår underleverandør Nor-Trapp. Trappen er et møbel, men har også en viktig funksjon i hjemmet. Den skal være komfortabel, sikker og av god design. Den må også tilfredsstille byggeforskriften. For at trappen skal bli vellykket må den planlegges. Vi hjelper deg gjerne med planleggingen, plasseringen, utformingen og alt det praktiske som må til for at trappen blir en del av helheten i ditt hjem.

VÅTROM

Vi kan tilby baderom med moderne materialer og utstyr. Vi har sertifiserte fagarbeidere for våtromsarbeid og kan tilby tømrer, murer, fliselegger og prosjektleder. – Og for ikke å glemme vår takstmann som fungere som en rådgiver i prosessen for å bygge ditt drømmebad.

Vi bygger badet forskriftsmessig og etter din smak.

Spesialprodukter i tre, stål og betong

Vi har øye for detaljer og liker å lage ting utenom det vanlige. Vi lager små og store nisjeprodukter i tre, stål og betong. I vårt verksted har det blitt produsert blant annet spisebord, betongbenkeplate, kompassroser i en rekke modeller, pynteklosser, porter, gjerder, rekkverk, søppelstativ o.l. Vi produserer mer enn gjerne slike varer på bestilling.

Bjørndal Vedlikehold
ordner alt!

Vi tar ansvar for prosjekter fra idestadiet og til bygget står klart, men kan også gå inn og gjøre deler av jobben, dersom kunden ønsker det. Vi får brikkene på plass!