NYBYGG

Bjørndal Vedlikehold – Vi får brikkene på plass

20 års erfaring…

Det er noe eget med å bygge nytt, og få det akkurat slik du vil. Vi har snart 20 års erfaring med å gi folk de nybyggene de ønsker seg, og vet at det finnes like mange ønsker som det finnes kunder.

Trendene forandrer seg. Noen velger å følge dem, mens andre vil ha mer tradisjonelle bygg. Det finnes ingen fasit, og vi tar like godt vare på deg uansett hvilke bygg du ønsker vi skal sette opp for deg. Kom gjerne innom og luft ideene dine med oss, så ser vi hvor vi ender. Du bør også ta en titt på referanseprosjektene våre og se om det er noe som faller i smak.

Vi ordner alt!

Vi oppfører nybygg i alle størrelser og har bred erfaring innen blant annet selvtegnede boliger, pre-cut elementbygg og ulike typer næringsbygg. Vi setter også opp påbygg i alle størrelser og kommer gjerne med gode råd og idéer.

Vi er leverandør av Bolig Partner Hytter og Hus i Lindesnes, Lyngdal, Farsund, Kvinesdal og Flekkefjord. Under fanen «Våre leverandører» finner du en link for å se de flotte hus -og hyttemodellene vi kan tilby som byggesett eller ferdig oppsatt.

Vi leverer tjenester som…

Spesialprodukter i tre, stål og betong

Vi har øye for detaljer og liker å lage ting utenom det vanlige. Vi lager små og store nisjeprodukter i tre, stål og betong. 

tegning og prosjektering

Vi tegner og prosjekterer dine drømmer. Både tegninger, byggesøknader, styrkeberegninger og materialvalg; bare overlat det til oss. 

LES MER OM TEGNING OG PROSJEKTERING HER

Gjenbruk

Vi er svært opptatt av bygningsvern. Vi har en egen materialbank med material som vi har samlet fra restaurerte bygninger eller motatt fra kunder. Gjenbruk av materiale kan brukes i nybygg for å skape en personlighet. 

LES MER OM MATERIALBANKEN HER

Bjørndal Vedlikehold
ordner alt!

Vi tar ansvar for prosjekter fra idestadiet og til bygget står klart, men kan også gå inn og gjøre deler av jobben, dersom kunden ønsker det. Vi får brikkene på plass!